مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، از برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم به منظور آشنایی با تغذیه سالم در سالن اجتماعات این مرکز خبر داد.
مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، از برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم به منظور آشنایی با تغذیه سالم در سالن اجتماعات این مرکز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ زینب نیک پی اظهار داشت: تغذیه یکی از عوامل موثر در پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر مانند دیابت، پرفشاری خون، چاقی و بیماری های قلبی_ عروقی می باشد.
وی ابراز داشت: 30 الی 40 درصد سرطان ها از طریق رژیم غذایی سالم، نگهداری وزن در حد طبیعی و فعالیت بدنی قابل پیشگیری است.
وی اظهار داشت: عوامل خطر ابتلا به بیماری های غیر واگیر در ایران شامل الگوی غذایی نامناسب، مصرف غذای ناسالم، پر فشاری خون، چاقی، تحرک ناکافی، استعمال دخانیات، کلسترول بالا و قندخون بالا است.
در ادامه معاون مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد اظهار داشت: اصلاح شیوه زندگی و آموزش مردم در زمینه تغذیه و ترویج الگوی غذایی صحیح، اولین قدم در راستای پیشگیری از بیماری های غیر واگیر است.
دکتر محمد یزدانپناه خاطر نشان کرد: آموزش و فرهنگ سازی تغذیه صحیح نقش مهمی در ارتقا سلامت جامعه و پیشگیری و کنترل بیماری ها دارد. به طور کلی برای پیشگیری و کنترل چاقی می توان به کاهش مصرف قند، نمک، چربی، مصرف سبزی های خام و پخته، مصرف کافی میوه، حبوبات، نان های سبوس دار، لبنیات کم چرب و پیاده روی منظم روزانه 30 دقیقه اشاره نمود.


